Despre noi

Cine suntem

Suntem o echipă de experți care însumează toate competențele, infrastructura și resursele necesare pentru a sprijini companiile în toate etapele transformării digitale.

Organizație

Împreună cu partenerii, echipa de experți ZIPPER creează strategii și soluții pentru a avansa pas cu pas pe teritoriul digitalizării, probând de fiecare dată performanța proiectelor implementate.

Prin demersul nostru, urmărim să automatizăm și să simplificăm munca oamenilor în lucrul cu datele și documentele, dându-le posibilitatea să își canalizeze energia pentru dezvoltarea personală și profesională.

În 25 de ani de evoluție, noi înșine am parcurs un drum transformator: de la furnizorul de servicii convenționale (producție și personalizare a materialelor tipărite), la specialistul în soluții de automatizare, de gestiune, arhivare și securizare a datelor și documentelor, cu ajutorul tehnologiei digitale.

Astăzi, oferim clienților noștri soluții, servicii și produse complementare, ce acoperă întregul circuit al datelor și documentelor recepționate, vehiculate și expediate într-o companie.

Prin procesele de automatizare implementate alături de partenerii noștri, ne propunem să degrevăm angajații de sarcini de rutină, limitative, eficientizând resurse valoroase, deblocând potențialul de dezvoltare a oamenilor și prin potențarea lor, crescând performanța business-urilor în care activează.

Toate produsele, serviciile și soluțiile oferite de ZIPPER au la bază certificări și acreditări acordate de autorități interne și internaționale. Alegând echipa ZIPPER pentru transformare digitală, alegeți seriozitate, eficiență și profesionalism.

5
țări în care activăm cu succes
300
clienți mulțumiți la nivel național
28
milioane euro cifra de afaceri în ultimul an
80
milioane comunicări anuale

Misiune

Misiunea noastră este de a crea soluții digitale pentru eficientizarea activităților de gestiune a documentelor, oferind oamenilor libertatea de a se concentra pe creșterea lor și a afacerilor.

misiune

Viziune

Potențialul de dezvoltare profesională a oamenilor este blocat de activități de rutină, limitative, consumatoare de timp și de energie. Tehnologia digitală îl poate debloca!

Înțelegând pe deplin fluxurile de date și documente din companii, soluționăm eficient problemele specifice fiecărei industrii, contribuind semnificativ la creșterea performanței mediului de afaceri.

viziune

Valori

Excelență

Pregătirea profesională reprezintă o preocupare constantă pentru compania Zipper. Investim continuu în instruirea, calificarea și actualizarea competențelor din cadrul echipei noastre. Garantăm pentru soluțiile și serviciile ZIPPER pentru că sunt create de specialiști cu cel mai înalt nivel profesional.

Respect

Construim relații durabile bazate pe ascultare, analiză și înțelegere. Considerăm fiecare parteneriat o oportunitate de a evolua atât din punct de vedere uman, cât și profesional. Recunoaștem și prețuim talentele individuale ale membrilor echipei, și le cultivăm pentru a crea avantaje competitive.

Inovație

Inovația reprezintă ADN-ul ZIPPER. Încurajăm generarea de idei noi care aduc valoare și ne concentrăm pe găsirea de căi eficiente de implementare cu ajutorul tehnologiei digitale.

Vorbește cu un
expert