Centru de date.

ORICÂND ȘI ORIUNDE

Soluția dispersează agenți de protecție în întregul ansamblu configurat, aceasta putând să detecteze și să protejeze automat obiectele ce se pot afla într-un potențial risc, în cazul în care discurile sau nodurile prezintă anomalii.

Găzduiește soluții de stocare tip S3, arhitectura distribuită asigurând multiple variante de recuperare a datelor în caz de dezastru, menite să sporească și mai mult protecția datelor. De asemenea, salvarea datelor între noduri și replicarea acestora în mai multe locații fizice se face în mod automat pentru fiecare obiect, spre un alt nod, în altă geolocație.

Centru de date
99.98%
DISPONIBILITATE
24/7/365
MONITORIZARE

Cum te poate ajuta Centrul de Date Zipper?

Întreaga platformă este instalată în rack-uri dedicate, conectate la două linii de alimentare electrică complet redundante, securizate anti-seismic. Pentru funcționarea în condiții optime, se asigură monitorizarea permanentă a alimentarii cu energie electrică, control al temperaturii şi umidității aerului şi monitorizarea fizică a incintei.

Climatizarea camerei este asigurată de echipamente redundante dimensionate să acopere consumul maxim constructiv al centrului de date.

Rack-urile dedicate, conectate la două linii de alimentare electrică și internet, securizate anti-seismic, monitorizare sisteme si monitorizare fizică 24/7/365, asigură tot suportul necesar pentru dezvoltarea, funcționarea într-un mediu securizat și performant prin optimizarea resurselor de administrare, infrastructura și implicit a costurilor lunare.

Centrul de Date Zipper a fost construit în concordanță cu recomandările din standardul Asociației Industriei de Telecomunicații pentru Centrele de Date „Telecommunications Infrastructure Standard for Data Centers”, TIA - 942.

data-center

Cum funcționează?

Oferim o soluție cuprinzătoare care asigură întreprinderilor o stocare și o arhivare securizată a datelor și documentelor. Totul într-un mediu acreditat ADR.

mailroom
ARHIVĂ
mailroom
BACKUP ÎN CLOUD
mailroom
SINCRONIZARE ȘI PARTAJARE
mailroom
CLOUD GATEAWAY
mailroom
APLICAȚIE CLOUD PENTRU WEB
mailroom
MOBILE
mailroom
IOT
mailroom
STATISTICI

Cât de sigur este Centrul de Date Zipper?

Respectând cele mai înalte standarde din domeniu, angajamentul nostru în materie de siguranță și securitate este garantat prin certificatele internaționale de calitate și siguranță.

Ca atare, sistemul nostru integrat de management asigură îmbunătățirea continuă a serviciilor noastre, sănătatea și siguranța personalului nostru, precum și calitatea tuturor produselor și serviciilor pe care le furnizăm.

data-center
data-center
data-center

Descarcă broșura
Centru de date

Discută cu un consultant ZIPPER